Lesindeling

(minimaal 3 karakters)

Familieschaak op vrijdag 20 april
13 april 2018

Wil je eens een keer samen met je broer, zus, vader, moeder, opa of oma in een team schaken tegen andere families? Dat kan op vrijdag 20 april om 18:45 uur! We spelen dan het zogenaamde Familieschaak. Iedere familie kan zich inschrijven met een tweetal of een viertal. De enige regel is dat 1 van de spelers een jeugdlid/leider is van Promotie. Er zijn prijzen voor het beste tweetal en het beste viertal. Welke families gaan dit jaar winnen??

Aanmelden kan tot donderdag 19 april via jeugdleider.svpromotie@gmail.com of op de intekenlijst in de hal op vrijdagavond. Er is plaats voor maximaal 72 spelers.

Aangemeld (52):
Veld (4), Heskes (4), Kanbier (4), Eilander (4), van Bolhuis (4), Albertus (4)
Shafie (2), van Dijk (2), de Vries (2), de Ruiter (2), van Dongen (2), van der Helm (2), Balkhoven (2), Raaijmakers (2), de Vries (2), van Rikxvoort (2),  van Gemeren(2),  Chisukulu (2), Hoogenboom (2), Chan (2)

Haagse pupillendag op zaterdag 14 april in Delft
06 april 2018

Schaakvereniging DSC organiseert, in samenwerking met de Haagse Schaakbond, zaterdag 14 april 2018 de Haagse Pupillendag en scholierenkampioenschap voor kinderen geboren vanaf 2009.

Aanmelding uiterlijk om 12.45 uur. Kosten: 5 euro.
Plaats: Denksportcentrum Sint Sebastiaansbrug Zusterlaan 114, 2611 MP Delft

Inschrijving uiterlijk woensdag 11 april bij Coen Leentvaar o.v.v. naam en geboortedatum en eventueel club. Uitsluitend per mail: jeugdleider@delftseschaaksite.nl

Goede vrijdag 30 maart GEEN SCHAKEN
28 maart 2018

Zesde Grand Prix op zondag 25 maart in Den Haag
12 maart 2018

Op zondag 25 maart is de zesde Grand Prix in de Hofstad Mavo, Albardastraat 25, Den Haag. Kosten 6 euro. Aanwezig zijn om 12:45 uur.

We raden alle jeugdschakers van Promotie aan mee te doen aan de Grand Prix toernooien. Het is leuk schaken en je maakt een grote kans om een prijs te winnen (50%). De ervaring leert dat deelname loont. Je wordt er een sterkere schaker van! De toernooitjes worden gehouden van 13:00-17:00 in de Haagse regio op maximale rijafstand van 45 minuten vanuit Zoetermeer. Er is altijd vervoer voor kinderen geregeld.

Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 23 maart bij jeugdleider.svpromotie@gmail.com  of op het inschrijfformulier dat op vrijdag in de hal hangt of via het GP inschrijfformulier van de HSB.

Aangemeld: Tommy, Floris, Stijn van R., Sina, Niels Ho., Ryan, Lucas

Vrijdag 23 februari SNELSCHAKEN om 19:00 uur
23 februari 2018

Vrijdag 23 februari is er snelschaken van 19:00 tot 20:00 uur. Er is geen schaakles.

Vrijdag 2 maart is er GEEN SCHAKEN wegens de voorjaarsvakantie.

Vijfde Grand Prix op zondag 25 februari in Schiedam
12 februari 2018

Op zondag 25 februari is de vijfde Grand Prix in CON, De Meesterstraat 40, Schiedam. Kosten 6 euro. Aanwezig zijn om 12:45 uur.

Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 23 februari bij jeugdleider.svpromotie@gmail.com  of op het inschrijfformulier dat op vrijdag in de hal hangt of via het GP inschrijfformulier van de HSB.

Aangemeld: Brian, Tim, Lucas, Niels Ho., Lisa, Stijn van R.

Jesse van Dongen HSB kampioen categorie D
11 februari 2018

Vandaag was de laatste dag van de finale tienkamp HSB PK D georganiseerd door DD. Jesse van Dongen is kampioen geworden. Ciro en Sina eindigden gelijk op de tweede plaats. Maar omdat het om uitzending naar het NK ging, moest een snelschaakmatch de beslissing brengen. Ciro won deze en mag daarom samen met Jesse naar het NK D.

Djezz werd vierde, Lisa achtste en Tim negende.

(minimaal 3 karakters)

Toernooien en externe wedstrijden